loading

Vízlepergető- és szennytaszító nanobevonatok gépjárművekre A megfelelő látás és láthatóság elengedhetetlen a biztonságos vezetéshez. A H2OFF® nanotechnológiával előállított felületkezelő bevonatok segítenek autója üvegfelületeinek megóvásában, hozzájárulva így a komfortosabb, biztonságosabb vezetéshez.

 

Vízlepergető hatás: akár 50%-al nagyobb komfortérzet éjszakai vezetésnél és esős időben. A nanobionikus H2OFF® szélvédő- és fényszóróbevonatok megakadályozzák a kezelt felület felszínén a vízfátyol kialakulását, ezáltal csökkentik a fénytörést,elősegítve így a biztonságosabb vezetést. Tisztább üvegfelületek: a rövidebb reakcióidőnek köszönhetően 70 km/h-ás sebességnél átlagosan 20 méterrel rövidebb a féktávolság.

 

A nanobevonattal kezelt szélvédőn és fényszóróbúrákon kevesebb szennyeződés tapad meg, illetve a szennytaszító bevonat öntisztuló hatása jóvoltából a szennyeződések nagy része tiszta vízzel könnyedén eltávolítható.

 

Bővebb információért hívja a 430-3000-es telefonszámot, ahol kollégáink örömmel állnak rendelkezésére, vagy kérjen ajánlatot az ajánlatkérő űrlappal!

 

 

  
   
   
Ugrás az oldal tetejére