loading

Aktuális szerviz-csereautó díjainkat az alábbi táblázat tartalmazza:További információ:

Balázs Rudolf

telefon: (1) 453 4724 / (1) 453 4723

email: balazs.rudolf@gombos.hu

 

Általános bérleti feltételek

Bérleti díj: A bérleti díj tartalmazza az olajcsere, karbantartás, valamint a Casco és kötelező felelősségbiztosítás költségeit. Nem tartalmazza az üzemanyagot, és a többi, a bérlet során felmerülő költségeket. A minimális bérleti időtartam 1 nap (24 óra). 1 órán túli késedelmes visszahozatal esetén egy újabb bérleti nap kerül felszámolásra.

Újra tankolási díj: Hiányzó benzin esetén a napi benzin árfolyam + 20 Ft/l díj kerül felszámolásra.

Külföldre utazás: Amennyiben a bérlő az autóval el kívánja hagyni az országot, ezt az autó felvételekor feltétlenül jeleznie kell. A lehetséges célországokról érdeklődjön személyesen.

Töréskár: A bérlő a bérleti szerződésen feltüntetett Casco összeg erejéig felel az általa bérelt gépkocsiért.

Ki- és visszaszállítás: Az Opel Gombos Budapest területén, -előzetes egyeztetés alapján- díjmentesen ki- és visszaszállítja a bérelt gépkocsit, amennyiben a bérlés hossza előreláthatóan eléri a 3 napot.

Pótdíj: A gépkocsi dokumentumai vagy kulcsai elvesztése esetén a reprodukciós díj teljes egészében a bérlőt terheli.

Parkolás: A bérlet ideje alatt a bérlő felelős a gépkocsi biztonságos és szabályos parkolásáért. Bármilyen felmerülő költség, mely szabálytalan vagy időn túli parkolásból ered a bérlőt terheli és a Gombos Kft. jogosan számlázza akár a Bérleti Szerződés lezárása után is. A fent leírtak szintúgy vonatkoznak a KRESZ hatályos szabályaira is.

Kaució: Bérautó kiadása csak megfelelő fedezet ellenében történhet. Meglévő partnereink esetében ez lehet a saját gépkocsija is, minden más esetben 300.000,- Ft kaució befizetése szükséges, amit a bérlet végeztével visszafizetünk.Ugrás az oldal tetejére