loading

Opel garancia és jótállás részletek


A kiterjesztett jótállás megvásárlásáról Önnek az új gépkocsira vonatkozó két éves gyári jótállás érvényességének ideje alatt kell döntenie. (A kiterjesztés nem a gyári garanciára vonatkozik, hanem időbeni kiterjesztést jelent. Területi hatály: Európa összes országában érvényes a szolgáltatás, ahol Opel Assistance szolgáltatás működik.) Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérem, fáradjon be Opel Gombos márkareskedésünkben, ahol az Opel Gombos munkatársai készséggel állnak rendelkezésére. Természetesen telefonon, vagy írásban is szívesen adunk tájékoztatást amennyiben ilyen irányú kérését továbbítja felénk. 

 

Opel Garancia, FlexCare Garancia


Az Opel kétéves garancia nyújtásával hangsúlyozza, hogy bízik termékeinek kiváló minőségében. A garancia átfogó jellegű, és az Opel autómentő szolgáltatására is kiterjed az első évben.

Milyen előnyei vannak annak, ha az embernek Opelje van? FlexCare garancia! 


Minden Opelhez 5 év/100.000km, új gépjárművekre vonatkozó garancia tartozik. Ez a garancia minden új Opel autóra vonatkozik, az első 24 hónapon keresztül, megtett távra vonatkozó korlátozások nélkül, míg a további +2 év kilométer korlátozással. A garancia kezdete az a nap, amikor az autót először regisztrálják, vagy amikor a kereskedő először átadja a vásárlónak – amelyik előbb következik be a kettő közül.

További részletekért kérjük, lépjen kapcsolatba Márkakereskedésünkkel, értékesítési kollégáinkkal!

 

 

Ügyfeleink lehetnek


 

  • ha Opel szervizgaranciát köt növeli gépkocsijának értékét
  • garantált a hozzáértő szakszerű javítás (Opel márkaszervíz)
  • előre nem látható műszaki meghibásodás esetén is biztonságot nyújt az Opel Szervizgarancia

 

Ugrás az oldal tetejére