loading
Gombos Karosszéria- és Fényezőüzem minden típusra
2016: Minősített Karosszéria Műhely - Opel Magyarország

1038 Budapest, Ország út 6-8.
Fényező- és karosszériaüzemünk rendelkezésére áll. Fényezési- és karosszériamunkák mellett, teljeskörű kárügyintézésben is segítségére leszünk.


 

 

 

 

Horváth Tibor

Tarnai Rita

vevőszolgálati munkatárs

biztosítási kárügyintéző

tel.: 06-1-453-4701
mobil: 06-30-343-8948

fax.:06-1-453-4707
email:
horvath.tibor@gombos.hu

tel: 06-1-453-4701

fax.:06-1-453-4707
email: karugy@gombos.hu

A szépség mindig hódít. Mindenki szereti, ha autója tökéletes. A zsúfolt utakon, parkolókban elkerülhetetlen, hogy féltett autónk karosszériáján sérülések ne keletkezzenek.

A teljeskörű karosszéria javítás szolgáltatást biztosítja a műhely felszereltsége, kapacitása, a szakemberek felkészültsége és rendszeres továbbképzése. A biztosító társaságokkal kötött együttműködési szerződés lehetővé teszi az adminisztrációs és pénzügyi ügyintézés a kárjavítással kapcsolatos pénzmozgás mellőzését.

Internetes kárfelvételi rendszerünk lehetővé teszi, hogy akár egy óra alatt a biztosítós hitellevél segítségével elkezdhessük a karosszéria javítást, kiküszöbölve a kárfelvételi rendszerből eredő várakozási időt.

Karambolos gépkocsik karosszéria javítása esetén a Generali, Aegon, Uniqua, Allianz, Union, Waberer és Groupama biztosítók helyszíni kárfelvételével és biztosítási ügyintézéssel állunk rendelkezésükre.

A karosszéria javításának idejére - a biztosító által elfogadott időn túli javításokra - kedvezményes bérautót tudunk biztosítani. A gépkocsik javítása az Opel és a biztosítók által megvizsgált és elfogadott műhelyünkben történik.
Rövid átfutási idővel és teljes körű INGYENES biztosítási kárügyintézéssel vállaljuk a karambolos gépjárművek javítását. A javítást eredeti gyári alkatrészek felhasználásával végezzük, de igény esetén - komoly sérüléseknél, totálkár veszélyes autóknál lehet erre igény - utángyártott ill. bontott alkatrészeket is tudunk biztosítani. 

Javítóműhelyünk a legkorszerűbb berendezésekkel van felszerelve, amely lehetővé teszi az eredeti állapot szakszerű visszaállítását.

 Kérje a mi segítségünket, levesszük a gondot az Ön válláról!

Ugrás az oldal tetejére