loading

A Gombos Kft. 1994-ben alakult családi vállalkozásként. Cégünk 1994-ben az elsők között lett az Opel hivatalos márkakereskedése és márkaszervize Magyarországon. Kiemelkedő színvonalon igyekszünk képviselni az Opel márkát, amiért évek óta több elismerést kapunk az importőrtől.
Ezeket az elismeréseket elégedett ügyfeleinknek is köszönhetjük, akiket célunk a lehető legmagasabb igényeknek megfelelően kiszolgálni. A céget Gombos Gyula alapította, aki autószerelőként kezdte szakmai pályafutását, s majd hat évnyi szakmai tapasztalatával a mai napig segíti a második generációs vállalkozást.
Fia, Gombos Gábor, aki többszörös magyar bajnok és kupagyőztesként hagyta abba a vizilabda pályafutását, közgazdász végzettséggel több mint 10 éve tevékenyen dolgozik a cégvezetésében. Mindkettőjük számára fontos, hogy ügyfeleik elégedettek legyenek és bizalommal forduljanak hozzájuk.

Célunk továbbra is a magán és céges ügyfeleink igényeinek teljes körű kiszolgálása, egy jó hangulatú, barátságos légkörben, mert nálunk az autóhoz MOSOLY is jár!

2017 januárjától bevezetésre került a Gombos Kft.-nél is egy Opel nemzetközi speciálisan Flotta partnerekre kialakított szolgáltatási csomag, az úgynevezett OPEL BUSINESS CLASS SERVICE CSOMAG. Ennek a szolgáltatásnak a keretében céges partnereinknek VIP szolgáltatásokat tudunk nyújtani a sales és az after sales területen egyaránt.
Programunk teljes körű flottakezelő, operatív lízing szolgáltatásokat nyújt és megoldást kínál olyan helyzetekre, ahol a partner cégek rendelkezésre álló pénzügyi forrásait nem szeretné a járműparkba fektetni.

Reméljük, hogy a két és fél évtizedes szakmai múltunk és szolgáltatásaink felkeltették az érdeklődését, és hamarosan Önt is az elégedett ügyfelek között köszönthetjük!


Üdvözlettel,

Gombos CsoportUgrás az oldal tetejére