loading

Opel Astra 4 ajtós modell Magyarország egyik legkedveltebb modellje az Opel Gombosnál!

Az Opel Gombos kínálatában az egyik legkedveltebb autótípus az Opel Astra 4 ajtós modell. Oldalunkon megtekinthető ezen modell minden kiemelkedő tulajdonsága és választható extra felszereltsége. Az Opel Gombos autókereskedésben személyesen megtekintehtő készleten lévő Astra modelleket. Kérjen ajánaltot egyedi felszereltségű Astra modellre vagy jöljön el személyesen és probálja ki készeleten lévő autóinkat.

Az Opel Astra 4 ajtós modellje kényelmes belső térrel rendelkezik. Kategóriájában kiemelkedő a sofőrorientált, ergonomikus vezetőüléssel rendelkezik. A német minőségi anyaghasználat és a szakszerű kivitelezés kifinomúlt légkört teremt. az autó belsejében.


opel astra 4 ajtós modell, belső tér, opel gombos


Élvezze a napfényt autója belsejében! Többféle beállítással rendelkező csúsztatható és dönthető elektromos üveg napfénytető. Ez egy extra fényforrásként világít az új Opel Astra 4 ajtós modellben. A beépített napellenző pedig véd a napsugárzástól. 1.

opel astra 4 ajtós modell, tető ablak, opel gombos


Az Opel legújabb fejlesztése az ADAPTÍV FÉNYSZÓRÓRENDSZER +. A legjobb látás érdekében az AFL+1 a különböző fény- és időjárási viszonyokhoz igazítja a bi-xenon fényszórót, a többi vezető elvakítása nélkül. a biztonságos közlekedés érdekében. 1.


opel astra 4 ajtós modell, adaptív fényszóró, opel gombos

Könnyű parkolás segítő rendszer az Opel Astra 4 ajtós modelljéhez is rendelhető. Kifinomult ultrahanggal érzékeli az akadályokat a jármű előtt és mögött. Az Ople Astra parkolóradarja ütemesen sípoló hanggal jelzi a távolságot ezzel segítve a parkolást. 1.

opel astra 4 ajtós modell, tolató radar, opel gombos

Opel Astra ülléskomfort. Extra hosszú állíthatóságú első üllések ami az AGR-tanúsítványú, ergonomikus ülések teszik pihentetővé a hosszú utakat. 1

opel astra 4 ajtós modell, komfort ülés, opel gombos

Kiemelkedő kényelem. A külön rendelhető fűtött kormánykerék a hideg időben a vezető legjobb bartája ami ezen felülluxus érzetét biztosítja. Téli csomagjainkban a sofőr és utas egyaránt élvezheti az ülésfűtés kényelmét a hideg időben. 1

opel astra 4 ajtós modell, kormány fűtés, opel gombos

Opel Astra Elektromos kézifék. A nyomógombos elektromos kézifék kialakítása helyet hagy a plusz tárolórekesznek így kényelmesebben el tudja helyezni tárgyait a váltó mögötti részen. Az integrált visszagurulás-gátló pedig meredek lejtőn biztosít könnyed elindulást.1

opel astra 4 ajtós modell, elektromos kézifék, opel gombos


OPEL ASTRA ENJOYÁr 3 950 000 Ft*-tólKorlátlan lehetőségek. 


OPEL ASTRA 4 AJTÓS MODELL AJÁNLATKÉRÉSOPEL ASTRA ENJOY felszereltsége:

OnStarCD 400+ rádió USB-csatlakozássalVilágítás csomagFedélzeti számítógépElektromos ablakemelők elöl és hátulSebességtartó automatika sebességkorlátozóvalTávirányítású elektromos ajtózárakOlvasólámpák elölTárolózsebek az első ülések hátánSebességérzékeny szervokormányElektronikus stabilitási program plusz (ESP®Plus) blokkolásgátlóval (ABS)ISOFIX rögzítőhorgok a szélső hátsó ülésekenBiztonsági öv bekapcsolására figyelmeztető jelzés, vezető oldalánLégkondicionálásKözépkonzol két pohártartóval és nyitott tárolóhellyelNégy irányban (előre/hátra, fel/le) állítható vezetőülés dönthető háttámlával60:40 arányban osztott hátsó ülésekRögzítőszemek a csomagtérben*A modelleken további alapfelszereltségi részletek és keréktárcsák láthatók. 1Bizonyos hajtásláncokkal kapható1Külön rendelhető

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. Az Opel minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a weboldal tartalma pontos és naprakész legyen, de nem vállal felelősséget semmiféle kárért vagy veszteségért, amely a weboldalon található információkból fakad. Előfordulhat, hogy néhány weboldalon található információ nem pontos a termék piacra kerülése óta bekövetkezett változásai miatt. Néhány leírt vagy bemutatott felszerelés csak bizonyos országokban vagy csak felár ellenében kapható. Az Opel fenntartja a jogot arra, hogy a termékspecifikációkat bármikor megváltoztassa. Az Ön országában érvényes aktuális termékspecifikációért keresse fel Opel márkakereskedőjét.
Ugrás az oldal tetejére