loading

OPEL CROSSLAND X AZ OPEL GOMBOSTÓL!

MEGÉRKEZETT AZ ÚJ OPEL CROSSLAND X MODELL AMI INNOVATÍV ALPAFELSZERELTSÉGGEL ÉS KIEGÉSZÍTŐ EXTRÁKKAL, MODERN SUV MEGJELENÉSSEL LETT MEGTERVEZVE AZ ÖN IGÉNYEIHEZ SZABVA...

opel corssland x opel gombos kínálatában


Mindenki számára minden időben! Munkaidő, pihenés? … az új Crossland X városra és terepre szabva bármire készen áll kivételes rugalmasságának, kategóriájában kiemelekdő innovációinak és a SUV megjelenésének köszönhetően. 

KIVÁLÓ HANGULATÚ CROSSOVER AZ OPEL CROSSLAND X.

Tökéletesen illeszkedik és jól használható a városi életsítushoz ami az SUVformatervezésnek és karcsú megjelenésének köszönhetően jól használható és alklamazkodik a vérosi viszonyok között. Kifinomult egyben erőteéjes és dinamikus új Opel Crossland X különleges és praktikus, sportos  kielakításának köszönhető.

Opel crossland x belső desing Opel Gombos

A német prémium formatervezés és precizitás ötvözve! Legyen minden napjai része az első osztályú anyagokkal készített Crossland X amit minden tipusú felhasználásra lett tervezve. Megemelt ülléspozíció a jobb kilátás végett ami összhengban van SUV formavilággal továbbá a különleges választható extra felszereltség. 

Opel crossland x tetőablak Opel Gombos

SZÍNEZETT TETŐ PANORÁMAKILÁTÁSSAL.

Élvezze a terret belül is. Különböző színű különleges tetőkialakítás panoráma üvegtetővel¹ kombinálva teljessé teszi az élményt.

4.0 INTELLILINK. AZ OKOSTELEFONNOK LEGJOBB TÁRSA.

Csatlakoztassa okostelefonját azonnal és tökéletesen Apple CarPlay™¹ és Android Auto™² rendszeren keresztül az R 4.0 rádió IntelliLink Infotainment rendszerhez – és használja okostelefonját biztoságosan és észrevétlenül vezetés közben a legnagyobb biztoságban a vezetésre koncetnrálva. 

 Opel crossland x okos telefon kihangosító Opel Gombos

 

OPEL Crossland X modellkínálata az Opel Gombosnál:

 


OPEL CROSSLAND X EDITION
 OPEL CROSSLAND X EDITION az opel gombostól

OPEL CROSSLAND X INNOVATION

OPEL CROSSLAND X INNOVATION az Opel gombostól
OPEL CROSSLAND X EDITION                                                                                                 OPEL CROSSLAND X INNOVATION
Az új Opel CROSSLAND X EDITION  minden modellje tökéletes                          felszereltséggel rendelkezik. Minden Opel Crossland X modell jellegzetes külsőt és csúcskategóriás kiegészítőket tartalmaz az Ön egyedi igényeihez igazodva.
*A modelleken további alapfelszereltségi részletek és keréktárcsák láthatók
Az új  Opel CROSSLAND X INNOVATION minden modellje modern és egyedi felszereltséggel kapható. Egyedi extra felszereltésg és csúcskategóriás kiegészítőket kínál az Ön egyedi igényeihez igazodva.
*A modelleken további alapfelszereltségi részletek és keréktárcsák láthatók

Opel Crossland X AJÁNLATKÉRÉS

 
Az Opel az ésszerűség határain belül erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a honlapon található adatok pontosak és naprakészek legyenek, de nem vállal felelősséget a honlapon található információk esetleges pontatlanságából eredő veszteségek illetve kártérítési igények kapcsán. Az oldalon található információk pontatlanságát okozhatja például a termékek specifikációinak, az opcionális kiegészítőknek (stb.) az időszakos megváltozása. A bemutatott vagy leírt termékek közül némelyek csak bizonyos országokban kaphatók, vagy csak felár megfizetése mellett. Az Opel fenntartja a termékspecifikációk tetszőleges időpontban történő megváltoztatásának jogát. Az Ön országában érvényben lévő termékspecifikációkról Opel Márkakereskedőjénél tájékozódhat.

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk.

* A 3 999 000 Ft-os kedvezményes ár az 1.2 82 LE Enjoy felszereltségű modellre vonatkozik, amelynek átlagfogyasztása (vegyes) 5,2-5,1 l/100km, CO2 kibocsájtása 116-114 g/km.

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

Ugrás az oldal tetejére