loading

Az Opel Gombos várja Önt márkaszervizben – előzetes bejelentkezés után akár meg is várható -, magas színvonalon elvégzett, a munkadíjat is magába foglaló aktuális olajcsere szerviz akciójával.

Szervizünk folyamatos lehetőséget biztosít Önnek, hogy autóját Opel technológiával, eredeti Opel alkatrészekkel tarthassa karban.

Válasszon kedvező árú akciós olajszerviz csomagjaink közül, vagy kérjen egyedi ajánlatot!

*Szerviz 4+ Olajcsere akár 9 990 Ft
(GM 10W40 motorolaj, olajszűrő)
pl.: Astra G X14XE modell esetén


Szerviz 4+ Olajcsere akár 13 990 Ft
(GM 5W30 motorolaj, olajszűrő)
pl.: Astra HZ16XEP modell esetén

Szerviz 4+ szervizcsomag akár 40990 Ft
(GM 5w30 motorolaj, olajszűrő, levegőszűrő, utastérszűrő, gyertyák)
pl.: Astra H Z14XEP modell esetén


Természetesen, olajcsere szolgáltatásunkkal készséggel fogadunk autókat márkafüggetlenül is. Egyéb típusok estén kérjük,árainkról érdeklődjön szerviz ügyfélszolgálatunkon a +36 (1) 430 3000 -es telefonszámon, vagy jelentkezzen be online!

Szerviz bejelentkezés

AZ AJÁNLAT 4 ÉVESNÉL RÉGEBBI, A SZERVIZ4+ PROGRAMBAN RÉSZT VEVŐ AUTÓKRA VONATKOZIK. Az árak ajánlott fogyasztó árak. A megadott árak évjárat, modell, motor típus és felszereltség szerint eltérhetnek, ezért kérjük, hogy konkrét árajánlatért és részletes információkért, forduljon Opel Márkaszervizünkhöz! A program 2014. október 4-től visszavonásig érvényes Márkaszervizünkben. A programban meghirdetett akció egyéb kedvezményekkel nem vonható össze. Az Opel Southeast Europe Kft. és Opel Márkaszervizünk fenntartják a jogot, hogy bármikor módosítsák vagy visszavonják a programot. Az akció 2018. április 30-ig érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű, részletekért érdeklődjön márkakereskedésünkben.
promo 
Ugrás az oldal tetejére