loading

Az Opel Gombos várja Önt márkaszervizben – előzetes bejelentkezés után akár meg is várható -, magas színvonalon elvégzett, a munkadíjat is magába foglaló aktuális olajcsere szerviz akciójával.

Szervizünk folyamatos lehetőséget biztosít Önnek, hogy autóját Opel technológiával, eredeti Opel alkatrészekkel tarthassa karban.

Árajánlat kérés

Válasszon kedvező árú akciós olajszerviz csomagjaink közül, vagy kérjen egyedi ajánlatot!

*Szerviz 4+ Olajcsere
akár 10.990 Ft

(GM 10W40 motorolaj, olajszűrő)
pl.: Astra G X14XE modell esetén

 
Opem Gombos olajcsere
 Szerviz 4+ Olajcsere
akár 16.990 Ft

(GM 5W30 motorolaj, olajszűrő)
pl.: Astra HZ16XEP modell esetén

 Szerviz 4+ szervizcsomag
akár 47.990 Ft

(GM 5w30 motorolaj, olajszűrő, levegőszűrő, utastérszűrő, gyertyák)
pl.: Astra H Z14XEP modell eseténTermészetesen, olajcsere szolgáltatásunkkal készséggel fogadunk autókat márkafüggetlenül is. Egyéb típusok estén kérjük,árainkról érdeklődjön szerviz ügyfélszolgálatunkon a +36 (1) 430 3000 -es telefonszámon, vagy jelentkezzen be online!

Szerviz bejelentkezés

AZ AJÁNLAT 4 ÉVESNÉL RÉGEBBI, A SZERVIZ4+ PROGRAMBAN RÉSZT VEVŐ AUTÓKRA VONATKOZIK. Az árak ajánlott fogyasztó árak. A megadott árak évjárat, modell, motor típus és felszereltség szerint eltérhetnek, ezért kérjük, hogy konkrét árajánlatért és részletes információkért, forduljon Opel Márkaszervizünkhöz! A program visszavonásig érvényes Márkaszervizünkben. A programban meghirdetett akció egyéb kedvezményekkel nem vonható össze. Az Opel Southeast Europe Kft. és Opel Márkaszervizünk fenntartják a jogot, hogy bármikor módosítsák vagy visszavonják a programot. A tájékoztatás nem teljes körű, részletekért érdeklődjön márkakereskedésünkben.

Kapcsolat

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
Ugrás az oldal tetejére