loading

Melyik modell érdekli?

NÉGYAJTÓS OPEL ASTRA.

Az elegáns, kompakt sedan.

 
A négyajtós Astra a dinamikus frontrésznek és az elegáns vonalvezetésnek köszönhetően igazán szemetgyönyörködtető. Mindez a hívogató belső térrel kombinálva kívül-belül stílust sugároz. 

A négyajtós Astra a német mérnökök által tervezett minőséget ötvözi tágas belső térrel és modern technikával. A korszerű anyagok és az ergonomikus műszerfal-elrendezés garantálják, hogy a négyajtós Astrával megtett minden utazás prémiumkategóriás. 

Alapfelszerelésa légkondicionáló, a sebességtartó automatika sebességkorlátozóval, az első és hátsó elektromos ablakemelő és a kormánykerék alumínium előlap-díszítése. 

Rendelhet hozzá 17 colos könnyűfém keréktárcsákat, energiahatékony LED-es nappali menetfényeket, napfénytetőt és még sok minden mást. 

Választhat fűthető kormánykereket, vagy akár ergonomikus tervezésű, AGR-tanúsítványú sportüléseket.

A külvilággal tartott kapcsolatról és a jó hangulatról a Bluetooth®-csatlakozási lehetőséget kínáló infotainment rendszer gondoskodik.


Próbálja ki tesztvezetésen, vagy kérjen egyedi árajánlatot!

Tesztvezetésre jelentkezek

Árajánlatot kérekKattintson a képre, és tudjon meg mindent az Astra négyajtós változatáról!

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk. * Az árak ajánlott bruttó fogyasztói árak és a készlet erejéig érvényesek. Az akció 2018. február 1–28. között, az Opel Gombosnál megrendelt autókra érvényes. Az Opel Southeast Europe Kft. és az akcióban részt vevő Opel Gombos fenntartják a jogot az ajánlatok megváltoztatására, illetve visszavonására. Részletek és konkrét árajánlatok az Opel Gombosnál. Az Onstar-szolgáltatás opcionális felszereltség, melynek technikai és használati feltételeiről az opel.hu/onstar honlapon tájékozódhat.

Kapcsolat

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
Ugrás az oldal tetejére