loading

Tegye próbára személyesen Opel modelljeinket!


Mindössze két napig, november 17-én és 18-án különleges ajánlatokkal és meghosszabbított nyitva tartással várjuk Önt az Opel Gombosnál.

Nyerjen wellness hétvégét tesztvezetéssel!

 

A tesztelők között november 30-án sorsolunk! A nyeremény egy 3 napos hétvége félpanziós ellátással a Dunakanyar egyik legpazarabb szállodájába, a visegrádi Vár Hotelbe.

Ráadásként a nyertes megkapja az általa tesztelt modellt a hosszú hétvégére, tehát nemcsak a kalandot, az utazást is mi biztosítjuk.

A játék szabályairól és a részvétel feltételeiről itt tályékozódhat.


Kedves Résztvevők!

Köszönjük a részvételt, nyereményjátékunk lezárult, megvan a szerencsés nyertes!

Amennyiben lemaradt játékunkról, akkor is érdemes felkeresnie márkakereskedésünet, ahol továbbra is rendkívüli kedvezményekkel várjuk vásárlóinkat.


Vegyen hát részt a Milliós Hétvégén az Opel Gombosnál és válassza ki álmai autóját hatalmas kedvezményekkel!

INSIGNIA - DINAMIKUS, INNOVATÍV ÉS TEKINTÉLYT PARANCSOLÓ.

 

*A kép illusztráció.

 

Új felépítésének köszönhetően megalkuvást nem ismerően tágas, ahogy egy zászlóshajóhoz illik, így aztán garantált az örömautózás!

Az Insignia nem csupán lélegzetelállító küllemével és kellemes közérzetet biztosító, komfortos utasterével győz meg, hanem azzal is, hogy a szegmens bármely modelljénél több benne az intelligens technika.

Összességében fokozott agilitással, precízebb menettulajdonságokkal, bőségesebb férőhellyel és kimagasló ár/érték aránnyal tűnik ki az új Insignia, ezáltal minden eddiginél méltóbb kihívója a prémiummárkák modelljeinek. 

Próbálja ki tesztvezetésen, vagy állítsa össze a tökéletes INSIGNIÁT!

Tesztvezetés

Konfigurátor

 

*A kép illusztráció.

 

Az új INSIGNIA, akár 1.250.000 Ft. kedvezménnyel lehet az Öné!**


Az alapfelszereltség legfontosabb elemei:
 • R 4.0 IntelliLink infotainment rendszer hétcolos színes érintőképernyővel

 • Okostelefon-kivetítés, Bluetooth® adatfolyam-lejátszás, USB, hét hangszóró

 • Automatikus vészfékezés gyalogosfelismeréssel

 • Sávtartó asszisztens

 • Követésitávolság-jelző

 • Ráfutásos ütközés figyelmeztetés

 • Automata ütközéscsillapító fékezés (alacsony sebességnél)

 • Szélvédőre vetített vészfékezés-kijelző

 • Kulcs nélküli nyitás és indítás

 • Sebességtartó sebességkorlátozóval

 • Kezelőszervek a kormánykeréken

 • Sebességfüggő szervókormány

 • LED nappali menetfény és hátsó lámpák

 • Stílusos ködlámpakeret krómozott peremmel

Opel Insignia Grand Sport

Opel Insignia Grand Sport

Opel Insignia Grand Sport

 

 

Kérjen személyre szabott árajánlatot, vagy válogasson aktuális készletünkből!

Árajánlat

Insignia készlet

 

Kattintson a képre, és tudjon meg még többet az Opel Insignia-ról!

*A kép illusztráció.

*A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk. Az árak ajánlott bruttó fogyasztói árak és a készlet erejéig érvényesek. Az akció 2017. november 1. – november 30. között, az akcióban részt vevő Opel Gombosnál megrendelt autókra érvényes. Az Opel Southeast Europe Kft. és az Opel Gombos fenntartják a jogot az ajánlatok megváltoztatására, illetve visszavonására. Részletek és konkrét árajánlatok az Opel Gombos márkakereskedésnél. Az Onstar-szolgáltatás opcionális felszereltség, melynek technikai és használati feltételeiről az opel.hu/onstar honlapon tájékozódhat. Kombinált használat esetén az ajánlatban szereplő Opel Corsa 1.2l 70 LE kombinált fogyasztása 5,4 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátása: 126 g/km; az Opel Astra Sedan 1.6l 115 LE kombinált fogyasztása 6,7 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátása: 158 g/km; az Opel Astra 1.4l 100 LE kombinált fogyasztása 5,4 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátása: 124 g/km; az Opel Astra 1.4l 125 LE kombinált fogyasztása 5,5 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátása: 128 g/km; az Opel Mokka X 1.6l 115 LE kombinált fogyasztása 6,6-6,9 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátása: 153-159 g/km; az Opel Crossland X 1.2l 81 LE kombinált fogyasztása 5,1-5,2 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátása: 114-116 g/km; az Opel Grandland X Selection kombinált fogyasztása 5,4 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátása: 124 g/km; az Opel Insignia átlagfogyasztása: 4,0 - 8,9 l/100km, CO2-kibocsátása: 105-203 g/km a jelenleg hatályos szabályozás (715/2007/EK rendelet és a 692/2008/EK rendelet) szerint. A megadott átlagos fogyasztási adatok kizárólag a többi gépjármű típussal történő összehasonlítás célját szolgálják, és eltérhetnek a tényleges fogyasztástól, amelyet többek között az opcionális kiegészítők, az útviszonyok és vezetési stílus nagymértékben befolyásolnak. A megjelölt üzemanyag-gazdaságossági adatok csupán tájékoztatási célt szolgálnak. A gépkocsi üzemanyag-gazdaságossági jellemzői mellett a vezető magatartása, valamint további tényezők (pl. forgalmi, út-, és időjárási körülmények, a gépkocsi egyedi felszereltsége, terhelése, állapota, a gumiabroncsok, az üzemanyag minősége, a klímaberendezés használata vagy a karbantartás gyakorisága) is szerepet játszanak a gépkocsi üzemanyag fogyasztásában és CO2-kibocsátásában. Az Opel emiatt a megadott tájékoztató adatok és a tényleges fogyasztás közötti eltérésből eredő felelősségét kizárja. **A bruttó 1 250 000 Ft-os kedvezmény az Opel Insignia modellek listaárából számított kedvezmény. Részletes feltételek az opel.hu weboldalon vagy www.opelgombos.hu-n. Az akció az Opel Gombosnál 2017. november 17-én és 18-án megrendelt autókra, a készlet erejéig érvényes.

Kapcsolat

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
promo 
Ugrás az oldal tetejére