loading

Autó szűrők, méghozzá különböző szűrők elengedhetetlenül kellenek ahhoz, hogy az autók motorja tovább üzemeljen, mint amennyi idő alatt megromlik egy liter féltartós tej. Abban az esetben ugyanis, ha hiányoznának a kocsiból az autó szűrők, a motorba rövid idő alatt olyan szennyezőanyagok jutnának be, amelyek tönkre tehetik azt.

Az üzemanyag, a levegő, a hidraulika folyadék és a kenést biztosító motorolaj ugyanis egyaránt tartalmazhat olyan apró vagy nagyobb anyagrészecskéket, amelyek a motorba jutva károsítják a gépezetet, rontják annak hatásfokát, vagy megakadályozzák a működését. Ezért a szennyeződéseket autó szürőkkel még az égéstérbe jutás előtt ki kell szűrni. Így valahányszor időszakos szervizre, vizsgára visszük a kocsit, de akár évente érdemes kicseréltetni a szűrőket.

Valamennyi autó szűrőnek megvan a maga speciális feladata, s a legtöbb szűrő általában egy adott motorfajtához tartozik.


Opel gyári LEVEGŐ-, POLLEN- és ÜZEMANYAGSZŰRŐK most óriási, akár 40% KEDVEZMÉNNYEL!


Varga Mátyás
raktárvezető
(1) 430 3000
varga.matyas@gombos.hu

Molnár Mária
alkatrész és tartozék értékesítő
(1) 430 3000
shop@gombos.hu

Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze és csak a Gombos Shop-ban vásárolt alkatrészekre érvényes 2017. december 31-ig.

Kapcsolat

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Kérése elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatit az Adatvédelmi hozzájárulásban részletezett cégek kezeljék, valamint, hogy kérése teljesítésével kapcsolatban felvegyük Önnel a kapcsolatot a megadott csatornákon.
és egyben hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez a Marketing hozzájárulásban részletezettek szerint.